luni, 26 ianuarie 2015

Mah tampito! Despre mine numai de bine!

     
        Mah tampito! Cum dracu' vrei sa te placa lumea, daca tu iti plangi de mila in mod constant?! Ce dracu' incredere prezinti tu cand una-doua zici ca nu esti buna de nimic?! Prietenii se satura sa te tot auda vaitandu-te! Iesi dracu' din starea asta! Te comporti de parca s-a terminat lumea si esti singura pe pamant! Pentru tine normal e sa zici ''Vai de mine! Sunt singura si nefericita si nimeni nu ma vrea!'' (Acum caut farasul sa ma strang de pe jos). 
       ''Fostul'' iti agraveaza psihicul cu ''compatimirea''.
       ''Viitorul'' nici nu exista daca continui sa te porti asa.
       Te plangi ca gandesti prea mult si ca-i invidiezi pe cei ignoranti, dar nu vrei sa vezi verbul ca a gandi are doua aspecte. Ala bun si ala rau. Si tu, idioato, taman pe ala rau il adopti! Ia incearca varianta pozitiva! Ia vezi? Nu o merge mai bine?
     Intrunesti toate ''calitatile'' : nebuna, frustrata, slaba de inger, obsedata, analitica, impetuoasa, defecta...si lista poate continua.
       In acelasi timp, esti frumoasa, in gatzii ma-tii (oglinda nu minte niciodata)! Esti inteligenta (din fericire)! Esti exuberanta si afurisita! Esti si fiara si miorlaita! Si esti cat se poate de indemanatica!       
       Vrei sa devii chef ? Atunci pune mana si munceste-ti locul! Da-te in ma-ta de deprimata! Termina cu bocetele!
       La tot ce face rau, da reject, ce mama dracu! Nu-i place cuiva de tine? Nu-i nimic, sunt altii care abia te-asteapta! Iti place cand vezi ca se introc capetele dupa tine pe strada? Foarte bine! Intepeneste si mai mult mersul si ridica nasul si mai sus! Fa-ti treaba si fa-o cel mai bine!
       Si cui nu-i convine, sa-i fie de bine! There's nothing he/she can do about it!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu